Egyéb szolgáltatások

Megbízható kivitelező – Kiterjedt kapcsolati hálónknak köszönhetően több megbízható kivitelezővel is kapcsolatban állunk, akiket bátran tudunk javasolni vásárlóinknak az esetben, ha ezt igényelnék.

Online ügyintézés – Annak érdekében, hogy időt és energiát spóroljunk Önnek, cégünknél érdeklődni, árajánlatot kérni, sőt megrendelést leadni és fizetni is lehetséges online. Az online ügyintézést cégünk hivatalos e-mail címén keresztül bonyolíthatja.

Fizetési módok – Nálunk fizethet készpénzzel, kártyával, sőt átutalással is. Az előleg számlát és végszámlát is ki tudjuk Önnek állítani akár papíron, akár elektronikusan, amely Önnek jobban megfelel.

Parkolási lehetőség – Mivel üzletünk nagyon központi helyen található és a parkolás problematikus tud lenni, ezért áruátvétel esetében ingyenes parkolási lehetőséget tudunk biztosítani üzletünk udvarán. Egyéb esetben a legközelebbi nagy befogadó képességű parkoló használatát tudjuk javasolni, amely a WestEnd üzletközpontban található. Üzletünk onnan 2 perc sétával kényelmesen elérhető.

Angol nyelvtudás – Sok más üzlettel ellentétben kollégáink fel vannak készülve külföldi vásárlók fogadására is. Szaktanácsadást nem csak magyar, hanem angol nyelven is bármikor szívesen vállalunk.

Áru tárolása – Abban az esetben, ha pár nappal később tudná csak átvenni az Ön által megrendelt termékeket, úgy ideiglenesen tárolni tudjuk a megrendelt árut. Kérjük jelezze nekünk, ha ilyen problémája támadna és mi igyekszünk levenni ezt a terhet az Ön válláról.

 

                                              Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról? Lépjen velünk kapcsolatba!