BLOG / Trend

9+1 Top Fürdőszobatrend 2018-ban

Ha mindig is tetszett a nagymama régi fürdőjében az a csillogó réz, vagy óarany színű csap, akkor itt az alkalom, hogy saját fürdőszobánkat is ilyennel ékesítjük. A kék mindig is a fürdőszobák egyik közkedvelt színe volt, hiszen ki ne szeretne kikapcsolódni az ég kékjét, a nyugodt hegyi tavakat és a tenger békét árasztó színárnyalatait idéző fürdőszobájában. Idén újra hódítanak a kékek, méghozzá akár mozaik, vagy egyedi formájú csempék formájában is.

A divat nem csak az öltözködésünkben változik évről-évre, hanem az élet sok más területén is. Nem kivétel ez alól a lakberendezés sem. Mivel a mi szenvedélyünk a fürdőszoba, így elhoztunk Önöknek 9+1 fürdőszobatrendet amely előre láthatólag a 2018-as évet meg fogja határozni. Jó inspirálódást kívánunk!

1. Valami kék…

A kék mindig is a fürdőszobák egyik közkedvelt színe volt, hiszen ki ne szeretne kikapcsolódni az ég kékjét, a nyugodt hegyi tavakat és a tenger békét árasztó színárnyalatait idéző fürdőszobájában. Idén újra hódítanak a kékek, méghozzá akár mozaik, vagy egyedi formájú csempék formájában is.

2. Bátor színek, nagy kontrasztok

Ha elegük van az átlagosból, akkor 2018 az Önök éve! Idén hódítanak az élénk színek, és a hangsúlyos, kontrasztos falak. Néha elég csak egyetlen falat, vagy bútort kiemelni ahhoz, hogy magára vonzza tekintetünket és egy átlagosból igazán különleges fürdőszobát varázsoljon.

3. Arany és réz csillogás

Ha mindig is tetszett a nagymama régi fürdőjében az a csillogó réz, vagy óarany színű csap, akkor itt az alkalom, hogy saját fürdőszobánkat is ilyennel ékesítjük. Idén a réz és arany csaptelepek és kiegészítők régies, nemes eleganciát csempésznek modern fürdőszobáinkba.

4. Természet közeli

2018-ban is maradnak a harmonikus színvilágú, természetes anyagokat idéző burkolatok és bútorok. A fa- és kőhatású burkolatok, illetve a meleg, halvány színárnyalatok, idén is a béke szigetévé, a kikapcsolódás szentélyévé képesek alakítani fürdőszobánkat. Ezek az anyagok nem csupán megnyugtató hatásúak, de egyben letisztult és modern eleganciát is hordoznak magukban.

5. Kicsi de hatékony

Szerencsés, aki tágas fürdőszobát tudhat magáénak, de gyakoribbak az apró lakások, apró fürdőszobával. Ám ez nem jelenti azt, hogy a kis fürdőszoba ne lehessen legalább olyan jó, mint nagyobb társaik. A gyártók ezen igényekre reagálva egyre praktikusabb helykihasználásra törekednek új termékeikkel, így kis fürdőszobáinkat is lehetséges már a pihenés oázisává varázsolni.

6. A retro visszatér

Nem csak a zenében örök divat a retro, 2018-ban a fürdőszoba trendekben is hangsúlyos helyet kapott. Aki nosztalgiázva gondol vissza a 80-as és 90-es évek régi formáira és stílusára, az most fürdőszoba berendezésével is hódolhat ezen szenvedélyének.

7. Szabadon álló kádak

A szabadon álló kádak egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert 2018-ban. Nem is csoda, hiszen letisztult eleganciájukkal és vonalaikkal egy kis luxust csempésznek fürdőszobánkba. Egy szabadon álló kád a fürdőszoba ékköve és mindenki egy kicsit különlegesnek érezheti magát, amikor egy ilyen kád habjai közt pihen. A különbség csak annyi, hogy már ezek a kádak is az elérhető árú luxus körébe tartoznak!

8. Lebegő bútorok

Jó helykihasználás és légies elegancia. Valószínűleg ennek köszönhetik a lebegő, avagy falra rögzített bútorok az egyre növekvő népszerűségüket. Nem tűnnek olyan vaskosnak, mint földön álló társaik, ami egy kis fürdőszobában különösen nagy előny. Továbbá könnyebb tőlük a takarítás és nem mellesleg mindig egy kis modernitást kölcsönöznek a fürdőszobánknak.

9. Egyedi formájú és mintás csempék

Idén nem csak a színekkel bánhatunk bátran a fürdőszobában, hanem a mintákkal és formákkal is. Rakjunk egy kis mintát a padlóra, vagy az egyik falra és máris különlegesebbé válik fürdőszobánk. Ha pedig a minta már túl extrém lenne, az egyedi formájú, 6 vagy 8 szögletű csempék lehetnek a tökéletes választás, hogy feldobjuk a fürdőszobánk hangulatát.

+1 Osztott üveges épített zuhanyzók

Az épített zuhanyzók mindig is a luxust és az eleganciát képviselték, habár ilyen zuhanyzókat már elérhető árakon is készíttethetünk magunknak. A legnagyobb előnyük, hogy teljesen személyre szabottak, az egyéni igényeknek megfelelők. Idén az épített zuhanyzóknál új trend az osztott üveges kialakítás, ami modern ipari hangulatot idéz a fürdőszobában.

Kapcsolat

A város szívében megtalál minket, várjuk Önt sok szeretettel!