BLOG / Trend

Fürdőszoba ősszel

Meleg tónusok a hűvös évszakra

Itt van az ősz, itt van újra…..a felújítás és építkezési szezon pedig a végső hajrá fázisába lép. Azok számára, akiknek a fürdőszoba inkább a békét, nyugalmat és kellemes forróságot jelenti, íme pár ötlet egy őszi fürdőszobához, meleg tónusokkal a hűvös évszakra.

Csokoládé-harmónia

A lágy barna színhez a tört fehér, márvány-hatású padlólap éppen annyi derűt ad, hogy nem érezzük sötétnek a teret. Harmóniát és melegséget áraszt ez a kombináció. Aki a letisztult formákat és natúr színeket preferálják, azoknak tökéletes választás ez az összeállítás.

Barna fantázia

Egy kifejezetten sötét kombináció. A sárgás fény azonban kellemes izzást biztosít a fa felületeknek, így a tér nem nyomasztó, inkább egy kandalló melletti éjszaka hangulatát idézi fel. Ez a stílus tökéletes választás lehet akár uraknak, akik kedvelik a karakteres tónusokat.

Természetes kő-hatás

A természetes anyagok mindig nyugalmat sugároznak, főleg, ha a többi burkoló anyagot is harmonizáló színekben választjuk.

Klasszikus bézs

A márványnak sem kell feltétlenül hűvösnek lennie. A bézs, kicsit halvány vörösesben játszó színárnyalat a klasszikus stílusú vaj színű bútorral ötvözve otthonos melegséget kölcsönöz ennek a kifejezetten világos fürdőszobának. A sötét színű csap, zuhany és kiegészítők pedig már csak megkoronázzák az összhatást.

Meleg színek, fa-hatás

A fa, vagy fa-hatású burkolat mindig jó választás, ha otthonos, természet közeli hangulatot kívánunk teremteni. Nincs ez másképp a fürdőszobában sem. Ez esetben a fa hatású burkolatot jól kiegészíti a minimál stílusú fehér padló, egyensúlyt teremtve a sötét és világos tónusok között.

Komfort a kis térben

Íme a bizonyíték, hogy nem kell nagy terület ahhoz, hogy otthonos és stílusos fürdőszobánk legyen. A falba süllyesztett polcok praktikusak és helytakarékosak, a beépített LED világítás pedig elegendő fényt biztosít, hogy az apró teret is tágasabbnak érezzük. A fa és kő hatású burkolat kombinációja kellemes hangulatot teremt. A padlóra és falra egységesen felrakott burkolat pedig optikailag megnyújtja a teret, nem töri azt meg.

Kapcsolat

A város szívében megtalál minket, várjuk Önt sok szeretettel!