BLOG / Trend

Porcelanosa – a spanyol luxus

Kedves Váráslóink! Annak érdekében, hogy könnyebben képet tudjanak alkotni arról, hogy milyen termékek elérhetők nálunk, szeretnénk Önöknek bemutatni legnagyobb márkáinkat egy rövid cikksorozat keretében.

Elsőként szeretnénk bemutatni egy spanyol luxus márkát,
a prémium burkolatokat gyártó PORCELANOSA cégcsoportot.

A Porcelanosa termékeinek mindegyikét a letisztult elegancia, a modern formák és az első osztályú minőség jellemzi. Termékcsaládjai között nagy hangsúlyt kapnak a természetes anyagok.  Így nagy számmal szerepelnek a kő-, fa- és márványhatású burkolatok, de ugyanúgy megtalálhatók termékpalettájukon a modern fémhatású, mozaik vagy betonhatású csempék is.

A Porcelanosa termékei magasabb ár kategóriában mozognak, cserébe viszont a legmegbízhatóbb minőséget garantálják. Aki hosszú távra tervez és megengedheti magának, hogy a minőségbe beruházzon, annak a Porcelanosa a tökéletes választás. Nem csak minőségben nyújtják a termékek a legmagasabb színvonalat, de esztétikájukban is. Így ha kisebb felületek kiemeléséről, hangsúlyozásáról van szó, akkor még az alacsonyabb költségvetéssel dolgozók számára is nagyszerű választás lehet a Porcelanosa csempe.

Összefoglalva, ha modern, letisztult és elegáns fürdőszobára vágyik, akkor az egyik legjobb választás a Porcelanosa bármely termékcsaládja. Budapesten üzletünkben tekintheti meg legnagyobb választékban a Porcelanosa termékeit, látogasson el hozzánk és válogasson kedvére!

Kapcsolat

A város szívében megtalál minket, várjuk Önt sok szeretettel!