BLOG / Tippek, Tanácsok

Adja le megrendelését még Karácsony előtt és spóroljon 5-10%-ot!

Idén is eljött az advent, közeleg a karácsony és az új év. Éppen ezért, szeretnénk pár általános érvényű tippet és információt adni a decemberi megrendelésekhez, hogy mindenki tudja mire számítson az évnek ebben a néha kissé kaotikus időszakában.

Fogadja meg tanácsainkat és spóroljon karácsony előtt 5-10%-ot a beszerzési költségeken!

Karácsony előtti megrendelés és szállítás

Aki még esetleg az ünnepek előtt szeretne a felújításához, építkezéséhez beszerezni valamit, annak mindenképp még a héten érdemes leadni rendelését. A gyártók és nagykereskedések ugyanis hamarosan leállnak az ez évi szállítással a leltár kezdete miatt. Ezért, ha esetleg 2 hétnél hosszabb szállítással kell számolni egyes termékeknél, akkor érdemes megbarátkozni a gondolattal, hogy ezek csak január közepére fognak megérkezni. Azért nem január elején, mert a legtöbb gyártó és nagykereskedés csak január második hetében indítja el ismételten a szállítmányozást.

Év eleji áremelkedések

Akik tavaszra tervezik az építkezés befejezését, azoknak érdemes végiggondolni, hogy mi az amit biztosan tudnak, hogy be szeretnének majd szerezni. Amennyiben vannak már biztos pontok a megrendelendő termékek között, azokat még az idei évben érdemes megrendelni. Ez amiatt fontos, mert a gyártók szinte kivétel nélkül 5-10%-os áremelést szoktak végrehajtani év elején. Tehát az általunk vágyott csempe, vagy csaptelep, ami jelenleg még belefér a keretünkbe, nagy valószínűséggel január 1-től már nem lesz olyan kedvező áron elérhető mint most. Megéri tehát egy kicsit előre gondolkodni és kalkulálni, hogy spórolhassunk magunknak 5-10% százalékot a beszerzési költségeken!

Kalkuláljunk újra!

Amennyiben, idén mégsem fér már bele, hogy megrendeljék a szükséges termékeket, úgy viszont sajnos már most érdemes kicsit újrakalkulálni a költségvetésüket, hogy ne érje Önöket kellemetlen meglepetés jövőre és felkészülten tudják folytatni az építkezést, vagy felújítást.

Ez csupán pár általános érvényű tanács és információ, mégis sok mérgelődést megspórolhatnak maguknak, ha figyelembe veszik őket. Kívánjuk, hogy mindenkinek sikerüljön a legjobbat kihozni az évnek ebből az utolsó pár, várakozással és ünnepléssel teli hetéből!

Kellemes adventet kívánunk!

Kapcsolat

A város szívében megtalál minket, várjuk Önt sok szeretettel!