Rólunk

Cégünk 1990-ben alakult családi vállalkozásként és azóta is fontos szerepet tölt be a fürdőszoba szerelvények, burkolatok és kiegészítők forgalmazási piacán.

Az elmúlt évek fejlesztésének eredményeképp ma már kivételesen széles termékkörrel tudjuk vásárlóink igényeit kielégíteni. Nemcsak a választékot bővítettük, hanem bemutatótermünk alapterületét is növeltük.

Ügyfeleink jelenleg 1111 m²-en válogathatnak a legnagyobb hazai és külföldi gyártók és forgalmazók kínálatából.

A folyamatosan bővülő termékpaletta mellett szakmailag felkészült eladóink állnak rendelkezésükre, hogy vásárlásukat megkönnyítve kényelmesen és hozzáértő segítséggel válogathassanak kínálatunkból. Számunkra a kezdetektől fogva a hosszú távú bizalom kiépítése a legfontosabb, ezért a fürdőszoba tervezés első pillanatától az utolsóig támogatjuk vevőinket, hozzánk mindig bizalommal fordulhatnak kérdéseikkel.

Ugyanakkor cégünk nem csak egyéni vásárlók igényeit képes kielégíteni, hanem nagyszabású projektek kivitelezésével is foglalkozik. Tegyen próbára minket és csatlakozzon visszatérő törzsvásárlóink széles köréhez! Az egyedi prémium termékektől a kiváló ár-érték arányú árukig bemutatótermünkben mindent megtalál, ami álmai fürdőszobájának berendezéséhez szükséges. Forduljon hozzánk bizalommal és segítünk megvalósítani álmai fürdőszobáját!

Csapatunk

Szikszai Richárd

Ügyvezető

Révai-Szikszai Alexandra

Értékesítő, tanácsadó

Benkó Andrea

Üzletvezető

Kurucz Gergely

Értékesítő, tanácsadó

Galambos Zita

Értékesítő, tanácsadó

Karrier

Ha szeretsz emberekkel dolgozni, érdekel a fürdőszobák világa és szeretnél szakmailag fejlődni, akkor csatlakozz fiatalos és dinamikus szakértői csapatunkhoz! Várjuk önéletrajzod a mirage.zrt@gmail.com címen, nyitott pozícióinkat pedig tekintsd meg itt.