Szolgáltatások

Valósítsa meg álmai fürdőszobáját, mi minden támogatást megadunk hozzá!

 • Szaktanácsadás, tervezés

  Nincs még pontos elképzelése milyen fürdőszobát szeretne? Nincs pontosan tisztában a felújítás, vagy termékek műszaki hátterével? Ez esetben bízza rá magát kollégáinkra, akik segítenek Önnek centire pontosan megtervezni álmai fürdőszobáját és hasznos tanácsokkal látják el a kivitelezéssel kapcsolatban is, ha ezt Ön igényli. Tapasztalt szaktanácsadóink üzletünkben minden nap rendelkezésükre állnak.

 • Házhoz szállítás

  Mivel a fürdőszobai termékek többnyire méretben és tömegben is nagyok, ezért igény esetén a megrendelt árut házhoz is szállítják Önnek kollégáink. A házhoz szállítást Budapest közigazgatási határain belül ingyenesen vállaljuk, a termékeket egészen kapujáig visszük. Amennyiben a szállítást Budapesten kívülre kérik, vagy a termékek lakásba történő bepakolásában is segítséget kérnének, úgy személyre szabott, kedvező szállítási/rakodási díjat ajánlunk Önnek.

 • Garancia

  Cégünk csak eredeti márkatermékeket árusít, így minden termékünkre gyártói garanciák érvényesek. Ez azt jelenti, hogy bármi (külső behatástól független) minőségi probléma merülne fel egy termékkel kapcsolatban, úgy akár több évre visszamenőleg is szerviz- vagy cseregarancia vonatkozik rá, amelynek megfelelően a termék gyártója köteles eljárni. A garanciák érvényesítése érdekében kérjük, mindenképpen ŐRIZZE MEG a termék garancia levelét, illetve az általunk kiállított számlát, amely a vásárlást igazolja! Ezek nélkül sajnos nem fogja tudni érvényesíteni garanciális igényeit, így kérjük, erre kiemelten ügyeljen.

 • Projekt kivitelezés

  Cégünk nem csak egyéni vásárlók igényeit elégíti ki, kis, közepes és nagyszabású projektekben is részt vesz. Projektek esetében az általunk forgalmazott termékek szállítását, valamint szükség esetén fürdőszobák és más helyiségek tervezését, illetve az ehhez kapcsolódó gépészeti tanácsadást is vállaljuk. Amennyiben lakóházat, irodaházat, kórházat, szállodát stb. készül építeni, vagy felújítani, keressen meg minket bizalommal és megtesszük Önnek kedvező ajánlatunkat!

 • Egyéb szolgáltatások

  Megbízható kivitelező – Kiterjedt kapcsolati hálónknak köszönhetően több megbízható kivitelezővel is kapcsolatban állunk, akiket bátran tudunk javasolni vásárlóinknak az esetben, ha ezt igényelnék.

  Online ügyintézés – Annak érdekében, hogy időt és energiát spóroljunk Önnek, cégünknél érdeklődni, árajánlatot kérni, sőt megrendelést leadni és fizetni is lehetséges online. Az online ügyintézést cégünk hivatalos e-mail címén keresztül bonyolíthatja.

  Fizetési módok – Nálunk fizethet készpénzzel, kártyával, sőt átutalással is. Az előleg számlát és végszámlát is ki tudjuk Önnek állítani akár papíron, akár elektronikusan, amely Önnek jobban megfelel.

  Parkolási lehetőség – Mivel üzletünk nagyon központi helyen található és a parkolás problematikus tud lenni, ezért áruátvétel esetében ingyenes parkolási lehetőséget tudunk biztosítani üzletünk udvarán. Egyéb esetben a legközelebbi nagy befogadó képességű parkoló használatát tudjuk javasolni, amely a WestEnd üzletközpontban található. Üzletünk onnan 2 perc sétával kényelmesen elérhető.

  Angol nyelvtudás – Sok más üzlettel ellentétben kollégáink fel vannak készülve külföldi vásárlók fogadására is. Szaktanácsadást nem csak magyar, hanem angol nyelven is bármikor szívesen vállalunk.

  Áru tárolása – Abban az esetben, ha pár nappal később tudná csak átvenni az Ön által megrendelt termékeket, úgy ideiglenesen tárolni tudjuk a megrendelt árut. Kérjük jelezze nekünk, ha ilyen problémája támadna és mi igyekszünk levenni ezt a terhet az Ön válláról.

   

                                                Szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról? Lépjen velünk kapcsolatba!